Bob Evers .nl

Botsingen met oude bekenden

De eerste Bob Evers-verhalenbundel. Bevat vier korte verhalen.

Botsingen met oude bekenden (Bob Evers-verhalenbundel)PETER DE ZWAAN

Auteur: Peter de Zwaan
Pagina's: 112.
Verschenen op vrijdag 13 april 2018.
ISBN: 978-90-826612-3-1
Omslag en vormgeving: (c) Foto Krijnen.
Omslagtekening: Martijn 'Yoki' Cobet.
Druk: Bariet Ten Brink Meppel.
Uitgeverij: Zwarte Zwaan.

Zie de website van uitgever/auteur Peter de Zwaan van Uitgeverij Zwarte Zwaan (peterdezwaan.nl) voor actuele prijzen, verkrijgbaarheid, acties, bestelinformatie en verzendkosten.


Deze bundel bevat vier verhalen over Jan Prins, Bob Evers en Arie Roos. Recensie.

Botsing met een zwendelduo

Jan Prins krijgt een rekening, gevolgd door een aanmaning, voor gereedschap dat hij niet heeft besteld en evenmin heeft ontvangen. Jan vermoedt dat hem een loer wordt gedraaid. Hij komt uit bij oude bekenden.

De vrouw met de helblauwe ogen

In een restaurant in Pittsburgh wordt Bob Evers uitvoerig bekeken door een vrouw met helblauwe ogen. Ze is vergezeld van een man die Bob aan iemand doet denken met wie hij het uitgebreid aan de stok heeft gehad.

In het spoor van sollicitanten

Arie Roos krijgt een verzoek van een priv├ędetective die hij lange tijd niet heeft gezien: wil je meewerken aan het testen van sollicitanten? Arie zegt 'ja' en merkt na enkele dagen dat het niet alleen gaat om een test, maar ook om oplichting.

Onweer, een knuffel en een wiel

Jan Prins, Bob Evers en Arie Roos brengen een nacht door in een trekkerstent op een camping waar twee onweren tegen elkaar botsen. Het gevolg is: harde windvlagen, een hagelbui en een onvoorstelbare hoeveelheid regen. Voortenten, afvalbakken en alles wat plastic en papier is, kiest het luchtruim. Bob raakt te water en komt boven met een knuffel maar zonder schoen, Jan verliest zijn autosleutels en Arie ziet een raam langs zijn hoofd zeilen.