Bob Evers .nl

Een trio en drie dubbele duo's

De tweede Bob Evers-verhalenbundel. Bevat vier korte verhalen.

Een trio en drie dubbele duo's (Bob Evers-verhalenbundel)PETER DE ZWAAN

Auteur: Peter de Zwaan
Pagina's: 116.
Verschenen op 1 april 2019
ISBN: 978-90-826612-48
Omslag en vormgeving: (c) Foto Krijnen.
Omslagtekening: Remco van der Galiƫn
Druk: Bariet Ten Brink Meppel.
Uitgeverij: Zwarte Zwaan.

Zie de website van uitgever/auteur Peter de Zwaan van Uitgeverij Zwarte Zwaan (peterdezwaan.nl) voor actuele prijzen, verkrijgbaarheid, acties, bestelinformatie en verzendkosten.


De tweede bundel over Jan Prins, Bob Evers en Arie Roos bevat wederom vier verhalen.

Een spoedklus voor ma Roos

Het is een klusje van niks: schoenen ruilen. Maar voor Jan en Arie de winkel bereiken, zien ze eerst dat een vrouw wordt beroofd en daarna dat de eigenaresse van een winkel gevangen wordt gehouden in een kamer vol met schoenen.

Een plunjezak verdwijnt

De plunjezak van Arie verdwijnt op het vliegveld van Springfield, Missouri. Bob ziet een man gebukt gaan onder de plunjezak, maar wordt tegengehouden door een agent. In Branson, de plaats waar sterren van weleer optreden, merken de jongens dat er meer achter de diefstal zit dan ze konden vermoeden.

Opstootje in Little Odessa

Bob en Jan raken vlak bij Coney Island, New York, berokken bij een aanrijding. De dader rijdt door, achterna gezeten door Jan die ontdekt dat Bob en hij zijn beland in een ruzie tussen Russische immigranten en een Amerikaanse tweeling.

Met Gilcraft op Bermuda

Verzoek van een oude bekende: zoek uit wie steeds de waterscooters, kano's en duikuitrustingen stelen die ik voor mijn film nodig heb. Jan, Bob en Arie zitten dagenlang tevergeefs op wacht. Dan hebben ze opeens beet... en staan ze tegenover een meer dan geduchte tegenstander.