Bob Evers .nl

BOB EVERS 66 en 67 nu te bestellen bij Peter de Zwaan

Bron: Peter de Zwaan, dinsdag 16 februari 2021

Deel 66

Deel 67

Beste Bob Evers-liefhebber,

Uitgeverij Zwarte Zwaan komt rond april opnieuw met twee delen van de Bob Evers-serie:

In ‘Valstrikken ...’ is inspecteur Onge luid en duidelijk: ‘Als jullie nog een keer verdwijnen van de plaats waar een misdrijf is gepleegd dan ...’ Waarna Jan, Bob en Arie er in Domburg meteen vandoor gaan nadat ze enkele personen hebben overmeesterd in een vakantiebungalow. Na een aanslag met een Dodge RAM belanden ze op de Veluwe bij een afgelegen huis met de naam La Villa dat beter Villa Valstrik had kunnen heten.

In ‘De Laarzenvrouw ...’ leek het zo’n goed idee: ‘We gaan plaatsen opzoeken waar we ooit waren, maar nooit de tijd hadden om op ons gemak rond te kijken en dat doen we zonder luxe en vooral: zonder avontuur.’ Dat lukt niet. De ondertitel op de achterkant van dit deel vat het samen met ‘Het Groot Bob Evers Blunder en Blooper Boek’.

Ook dit jaar is zo ongeveer alles weer duurder geworden behalve Bob Evers. De prijs van de boeken was en is 14,99 euro.
De portobijdrage is helaas wel hoger. Voor wie het gemist mocht hebben: de porto is begin dit jaar van 2 euro naar 3 euro gegaan.
De bijdrage geldt zoals altijd per bezorging, niet per boek. Dus: één boek kost 14,99 + 3 = 17,99 euro. Twee boeken kosten 2 x 14,99 + 3 = 32,98 euro.
NB De bijdrage van 3 euro porto geldt alleen voor wie in Nederland woont. Wie in het buitenland woont, kan het beste eerst even mailen.

De Actie 5 voor 4 is vooralsnog een blijvertje. De actie is steeds gericht op de nieuwe boeken:
wie 4 x 14,99 = 59,96 plus 3 euro porto = 62,96 euro overmaakt, krijgt dit jaar dus 2 keer deel 66 en 2 keer deel 67,
plus, naar keuze, een gratis deel 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, Extra 2018, Extra 2019 of Kreukelzone.
Vermeld je keus door bij de betaling te zetten: ‘plus 56’, ‘plus 57’, ‘plus 58’ enzovoort, ‘plus Ext18’, ‘plus Ext19’ of ‘plus Kreuk’.
NB Ook hier geldt de bijdrage van 3 euro porto alleen voor wie in Nederland woont; wie in het buitenland woont, kan het beste eerst mailen.

De voorverkoop begint nu. Wie bij mij (is Zwarte Zwaan) bestelt, krijgt de Bob Evers-delen met nummer en initialen. Wie snel betaalt, krijgt dus een laag nummer. De volgorde waarin ik via de bank de namen binnenkrijg, is bepalend.
De boeken zullen zeker twee maanden alleen via uitgeverij Zwarte Zwaan te koop zijn. Omstreeks juni gaan we naar Bol.com, rond september naar de boekhandel.

Bestellen werkt op de bekende manier:

PS De delen BE 51 tot en met BE 53 vallen niet onder de actie Actie 5 voor 4, omdat ze zeer beperkt voorradig zijn.