bobevers.nl
Sinds 1997 - Alles over de avonturen van Jan Prins, Arie Roos en Bob Evers - Sinds 1943
 
Home
Home.
Introductie.
Nieuws.
Meest recente wijzigingen.

Overige
Zoek een echte Bob Evers
De Bob Evers-community op Facebook
Boeken & stripalbums
Geschiedenis
62 leesboeken
5 stripalbums
Recensies
4 boeken óver de serie
Omslagafbeeldingen
Rubriek Fans
Bijeenkomsten...
Sites | Doorzoek sites
Mailinglist
Nieuwsbrief
Encyclopedie
Veldonderzoek
Monumenten
Bob Evers-boeken verzamelen
Het Bob Evers-genootschap
Je bent hier:
Bob Evers-boeken: 48 Grof geschut op schateiland
 

48 Grof geschut op schateiland


PETER DE ZWAAN

'Ga naar Schateiland en hou een bungalow in de gaten,' luidt de opdracht die Bob Evers krijgt. De naam van de eigenaar is onbekend. Waarom het huis in het oog moet worden gehouden blijft vooralsnog duister.
Juist door het ontbreken van basisinformatie lopen de zaken in een ijzingwekkend snel tempo geheel uit de hand. Bob geeft zich uit voor makelaar, wordt in het nekvel gegrepen en opgesloten in een kledingkast. Jan Prins verschanst zich eerst achter een steiger en vervolgens in een soort bijkeuken en raakt verslingerd aan een blauwe afvalzak waar hij niet van wil wijken.
Arie Roos is getuige van een schietpartij tussen een inwoner van Palmeiland en drie schertsverhuizers die leidt tot een indrukwekkende serie onlusten, kloppartijen, botsingen en misverstanden te land en te water. Hij verovert een doos met een bijzondere inhoud en ontdekt wie verantwoordelijk is voor de onlusten die honderden bewoners, toeristen en relschoppers op de been brengen.
Het spoor leidt naar een piratenschip dat door Bob en Jan wordt geënterd. Terwijl Bob en Arie een gevangene koesteren ontpopt Jan zich als een eersteklas vuilverwerker.

ISBN 906056832X
Ingebonden


Recensie