bobevers.nl - Logo De Bob Evers-verhalen
van Willy van der Heide, voortgezet door Peter de Zwaan
Je blíjft er in lezen!

Startpagina Zoek
Leesboeken Stripalbums Recensies Boeken over de serie Omslagafbeeldingen Geschiedenis
Mailinglist Facebookgroep Bijeenkomsten Sites Nieuwsbrief Encyclopedie Veldonderzoek Monumenten Verzamelen BE-Genootschap

Je bent hier: Bob Evers-boeken: 47 Arie Roos als reserve-acteur
 

47 Arie Roos als reserve-acteur


PETER DE ZWAAN

Er is een acteur zoek. Een filmploeg staat klaar in Bourbon Street in New Orleans, maar kan niets beginnen omdat de hoofdrolspeler ontbreekt. De scriptgirl ziet in Arie een waardige vervanger en voor hij het beseft loopt 'Red' Rose door het centrum te flaneren met een strohoed op zijn hoofd en een ploeg opgewonden mannen in zijn kielzog.
Tot zover is alles duidelijk. Maar waarom wordt Arie korte tijd later overvallen door een man die 10.000 dollar van hem eist. En waarom duikt de man op als Arie op een raderboot op de Mississippi drijft. En waarom is hij in Natchez als Arie in de Lady Luck zit voor nieuwe filmopnamen. Al gauw is duidelijk dat reserve-acteur Arie Rose het middelpunt is van verwikkelingen die draaien om een persoonsverwisseling.
Na onlusten op een raderboot, een rampentocht en een mini-slag om en in een afvalcontainer zetten Bob, Jan en Arie midden in de nacht een complete filmploeg klem op een spookachtige plaats.

ISBN 90-6056-641-6
Ingebonden


Recensie