bobevers.nl - Logo De Bob Evers-verhalen
van Willy van der Heide, voortgezet door Peter de Zwaan
Je blíjft er in lezen!

Startpagina Zoek
Leesboeken Stripalbums Recensies Boeken over de serie Omslagafbeeldingen Geschiedenis
Mailinglist Facebookgroep Bijeenkomsten Sites Nieuwsbrief Encyclopedie Veldonderzoek Monumenten Verzamelen BE-Genootschap

Je bent hier: Bob Evers-boeken: 34 Bob Evers belegert Fort B
 

34 Bob Evers belegert Fort B


WILLY VAN DER HEIDE

Net als het leven van Bob Evers, Jan Prins en Arie Roos weer normaal (dus saai) dreigt te worden, arriveert er een telegram van Evers sr uit New York. Werk aan de winkel! Een aantal miljonairs wil weten of hun geld dat ze uitlenen om aan een verlaten smaragdmijn in Columbia nog wat extra miljoentjes te verdienen wel goed besteed wordt. Vertrouwensman Podulka lijkt ter plaatse wat slordig met dit geld om te springen, bijgestaan door de merkwaardige Hollandse ingenieur Rikkers. Vermomd als onschuldige Leidse archeologiestudenten gaat ons drietal een kijkje nemen dat hen nog lang zal heugen!

Afbeeldingen, van links naar rechts: Omslagafbeelding van de uitgave door Van Holkema & Warendorf met copyright Unieboek. En de omslagafbeelding door Bert Zeijlstra van de uitgave van De Eekhoorn. Dit verhaal werd later opgenomen in de Bob Evers-serie van Uitgeverij De Eekhoorn, omdat deze de rechten op "Bob Evers" bezat.

ISBN: 9060564138
Gem. 192 pag. / pocket