Bob Evers-verhalen
Boeken voor jongens die van avonturen houden!
Leeftijd: 12 jaar en ouder

 

  

Nieuwe boeken


Meppel, 13 maart 2018 - Peter de Zwaan maakt bekend dat de drie nieuwe Bob Evers-boeken bij hem besteld kunnen worden.

Beste Bob Evers-liefhebber,

Uitgeverij Zwarte Zwaan komt in april opnieuw niet met twee boeken maar met drie: twee delen van de Bob Evers-serie plus Bob Evers extra. De titels:

Bob Evers deel 60: Schatgraven in een stationshal

Bob Evers deel 61: Het preppaleis van de Holenman

en Bob Evers extra:
Het eerste Bob Evers Verhalenboek ‘Botsingen met oude bekenden’

In Schatgraven in een stationshal is de vraag voor Jan, Bob en Arie: heeft kunstschilder Rafael Dupont ergens een schat verstopt, ja of nee? Vraag twee is natuurlijk: als de schat bestaat, waar is hij dan wel?

In Het preppaleis van de Holenman heeft ma Roos een klusje: het verslepen van een piano van 200 kilo in Zwolle die van driehoog naar beneden moet. Daarna wil de nieuwe eigenaar de piano per se per bakfiets naar zijn preppaleis vervoeren.

In Het eerste Bob Evers Verhalenboek ‘Botsingen met oude bekenden’ staan vier verhalen. In drie ervan krijgen de jongens te maken met oude bekenden, in het laatste verhaal brengen ze een nacht door in een trekkerstent op een camping waar twee onweren tegen elkaar botsen.

De prijs van de Bob Evers-delen is onveranderd 14,99 euro. Per verzending komt daar, net als vorig jaar, 1 euro porto bij.
Dus: één boek kost 14,99 + 1 = 15,99 euro. Twee boeken kosten 2 x 14,99 + 1 = 30,98 euro.
Twee boeken plus de BE extra kosten 41,97 euro.
Ja, je leest het goed: de prijs van Het eerste Bob Evers Verhalenboek ‘Botsingen met oude bekenden’ is slechts 11,99 euro. Bovendien betalen lezers die twee of meer BE-delen plus de BE extra bestellen, geen porto.
NB De bijdrage van 1 euro geldt alleen voor wie in Nederland woont. Wie in het buitenland woont, kan het beste eerst even mailen.

Actie 5 voor 4
Wie 4 keer 14,99 is 59,96 euro overmaakt, krijgt 2 keer deel 60 en 2 keer deel 61, plus, naar keuze, een gratis deel 54, 55, 56, 57, 58, 59 of Kreukelzone.
Vermeld je keus door bij de betaling te zetten: ‘plus 54’, ‘plus 55’, ‘plus 56’, ‘plus 57’, ‘plus 58’, ‘plus 59’of ‘plus Kreuk’.
Er zijn bij deze actie binnen Nederland geen portokosten. Ook hier geldt: wie in het buitenland woont, kan het beste eerst even mailen.

De voorverkoop is nu geopend. Wie bij mij (is Zwarte Zwaan) bestelt, krijgt de Bob Evers-delen met nummer en initialen; een handtekening lukt niet, zie de column in de Bob Evers Nieuwsbrief 50.
Wie snel betaalt, krijgt dus een laag nummer. De volgorde waarin ik via de bank de namen binnenkrijg, is bepalend.
De boeken zullen zeker twee maanden alleen via uitgeverij Zwarte Zwaan te koop zijn. Omstreeks juli gaan we naar Bol.com, rond augustus via het CB (Centraal Boekhuis) naar de boekhandel.

Bestellen werkt als volgt.
Maak het verschuldigde bedrag over naar bankrekeningnummer NL37 ABNA 0428 2040 66 ten name van P.J. de Zwaan, Meppel. Vermeld bij de betaling je naam, adres, postcode en de boeken die je wilt hebben, bijvoorbeeld ‘60-61-Extra’.

Peter de Zwaan
e-mail: p.dezwaan@kpnmail.nl
website: www.peterdezwaan.nl
e-mail uitgeverij: zwarte-zwaan@kpnmail.nl