Alles over de Bob Evers-verhalen
Boeken voor jongens die van avonturen houden!
Leeftijd: 12 jaar en ouder

 
Bob Evers-stripalbum: Presentaties 

Presentaties


B01 Kabaal om een varkensleren koffer
Zaterdag 18 oktober 2004, Zwolle (NL): Boekhandel "De Boekenhalte" (boekenhalte.nl).
Eerste exemplaar aangeboden aan Marie-José van den Hout (gelukkig-gisteren.nl, zus van de geestelijk vader van de Bob Evers-verhalen: Willem van den Hout, alias Willy van der Heide.


B02 Avonturen in de Stille Zuidzee
Zaterdag 21 oktober 2006, Zwolle (NL): Boekhandel "De Boekenhalte" (boekenhalte.nl).
Eerste exemplaar aangeboden aan Marco Meinders, beheerder van bobevers.nl, wegens de aandacht voor de Bob Evers-stripalbums op bobevers.nl.


B03 Drie jongens op een onbewoond eiland
Zaterdag 12 mei 2007, Zwolle (NL): 10e Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs.
Zondag 13 mei 2007, Knokke-Heist (NL): Stripfestival Knokke-Heist.
Eerste exemplaar aangeboden aan Jean-Marc van Tol, tekenaar van Fokke en Sukke (foksuk.nl) en oprichter van uitgeverij Cattulus, wegens zijn verdiensten voor het Nederlandse stripverhaal. Opmerkelijk: zijn eerste stripverhaal (door John Reid, Bastiaan Geleijnse en Jean-Marc van Tol) heeft de titel 'Heibel in Hong Kong'. Dit lijkt op verschillende Bob Evers-titels.


B04 De strijd om het goudschip
De Strijd om het Goudschip´ is voor het eerst verkrijgbaar tijdens De Stripdagen in Houten op zaterdag 27 en zondag 28 september 2008. Tekenaar Hans van Oudenaarden en scenarist Frank Jonker zijn aanwezig op beide De Stripdagen om albums te signeren. Striphandel de Boekenhalte in Zwolle heeft rondom de uitgave van het nieuwe album weer een aantal speciale edities, een prentje en een zeefdruk laten maken. Deze zijn alleen verkrijgbaar in Zwolle.


B05 Een overval in de luchtB05 Een overval in de lucht
Een Overval in de Lucht is voor het eerst verkrijgbaar tijdens De Stripdagen in Houten op 25 september 2010. Tekenaar Hans van Oudenaarden en scenarist Frank Jonker zijn aanwezig om albums te signeren. Striphandel De Boekenhalte in Zwolle heeft wederom een aantal speciale edities en een prentje. Deze zijn alleen aldaar verkrijgbaar en worden gelanceerd op 30 oktober 2010.


De Zuidzee trilogieDe Zuidzee trilogie
Een gelimiteerde genummerde uitgave van de Zuidzee-trilogie, een bundeling van de delen 2 tot en met 4 van de stripserie. Voor de echte diehard-fans. Een uitgave van De Boekenhalte te Zwolle.