Alles over de Bob Evers-verhalen
Boeken voor jongens die van avonturen houden!
Leeftijd: 12 jaar en ouder

 
Bijeenkomsten: 03-09-2017 Maarssen (20 jaar bobevers.nl)Vorige | Volgende

20 jaren bobevers.nl


Op zondag 3 september 2017 kwamen tweeëndertig fans, ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van bobevers.nl, samen in restaurant "De Heeren van Maarssen" te Maarssen. Op uitnodiging van Marco Meinders, de beheerder van de website. Hij had het zich makkelijk gemaakt. Alleen de locatie en de begintijd stonden vast.

Er werd volop gekletst over alles waar fans zich druk over kunnen maken (veel). Via dezelfde weg ging veel frisdrank, bier, wijn, hapjes en (bij sommigen) een driegangendiner naar binnen. Hieronder enkele sfeerfoto's.

In Bob Evers-nieuwsbrief nummer 51, van juli 2018, schrijft Roger Schenk het volgende:

"Aangezien het vorige nummer van de Bob Evers Nieuwsbrief een jubileumnummer was, hebben wij daarin geen aandacht besteed aan het feit dat Marco Meinders’ informatieve website bobevers.nl in 2017 alweer twintig jaar bestond. Om dat heuglijke feit te vieren deed Marco een oproep aan alle fans om op 3 september 2017 naar „De Heeren van Maarssen” te komen; hij deelde ons mede dat er geen programma en geen eindtijd waren, maar dat alleen de locatie en het begintijdstip vaststonden. Uiteindelijk kwam een aantal fans – ik heb hen niet geteld, maar Marco zelf kwam tot het voor ons soort mensen „ronde getal” 32 – als verschillend gekleurde ballen op een Russisch biljart even na het middaguur in het gat Maarssen terecht.
Juist omdat er geen vastgesteld programma was, werd het erg gezellig: het tweeëndertigtal vermaakte zich uitstekend met kletsen, keuvelen en kouten. Voorzichtig wisselden enkele boeken van eigenaar en na enkele uren besloot ongeveer de helft van het aantal aanwezigen om dit genoeglijke samenzijn nog even te rekken door ook het diner te gebruiken in „De Heeren van Maarssen”. Kortom: een uiterst sfeervolle dag,"